(VIDEO) – Bij Club zijn ze Dierckx nog niet vergeten: “Leuke sms’jes”

(VIDEO) - Bij Club zijn ze Dierckx nog niet vergeten Leuke sms'jes

04 oktober 2016 00:04 - Na enkele moeilijke weken trapte Tuur Dierckx afgelopen zaterdag alle frustraties van zich af door in de slotminuut de 2-1 voor Antwerp te scoren tegen Cercle Brugge. Die winning goal ging ook bij ex-ploeg Club Brugge niet onopgemerkt voorbij.

Dierckx trapte The Great Old net voor affluiten van de laatste naar de vierde plaats en mocht dan ook heel wat felicitaties in ontvangst nemen. “Ik heb wel wat telefoons, sms’jes en Whatsapp’jes gekregen”, vertelt Dierckx aan ATV. “Daar waren wel een paar leuke bij. Preud’homme? Nee, die niet. Ik denk niet dat die daar tijd voor had”, lacht de 21-jarige aanvaller.

“Maar ik heb wel een sms’je gekregen van Philippe Clement, de assistent-coach. Hij heeft me gefeliciteerd en nog veel succes gewenst met de komende wedstrijden. En ook Jelle Vossen heeft mij een berichtje gestuurd: ‘Het maakt niet uit hoe ze erin gaan (het schot van Dierckx week af op een verdediger van Cercle, nvdr), zolang ze maar binnen zijn, want dan tellen ze.'”

Tot slot kwam de gewezen flankspeler van Blauw-Zwart nog eens terug op zijn rol in het gokschandaal. “Het is heel simpel. Dat zijn zaken die 2 à 3 jaar geleden gebeurd zijn toen ik nog heel jong was. Toen heb ik fouten gemaakt, waarvan ik op dat moment niet op de hoogte was. Ik heb er mijn lessen uit getrokken en dat is ook alles. Ergens vind ik het wel spijtig dat het zo in de media is moeten komen. Maar het zal niet meer gebeuren.”

Dierckx scoort winning goal tegen Cercle Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , , , ,

Comments are closed.