(VIDEO) – Blue Army pakt uit met heerlijke tifo tegen Porto

(VIDEO) - Blue Army pakt uit met heerlijke tifo tegen Porto

18 oktober 2016 20:50 - Dinsdagavond staan zowel Club Brugge als FC Porto met de rug tegen de muur in de Champions League. Blauw-Zwart pakte 0/6 tegen Leicester City en FC Kopenhagen, terwijl de Draken met 1/6 niet veel beter doen. 

Blue Army vuurt de manschappen van Michel Preud’homme alvast op gepaste wijze aan tegen FC Porto. Met onderstaande knappe tifo hoopt het Blauw-Zwarte supporterslegioen vanavond op het eerste puntengewin op het kampioenenbal.

I ❤️ tifo's! #clupor

Een foto die is geplaatst door Tom Boudeweel (@tom.boudeweel) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.