(VIDEO) – Club-spelers laten hun goed hart zien

Club-spelers laten hun goed hart zien

05 oktober 2016 15:30 - Na het drukke programma van de voorbije weken staan de spelers van Club Brugge voor een rustige week. Zo wordt er tot en met zondag slechts drie keer getraind: woensdag om 11 uur, donderdag om 10 uur en vrijdag om 11 uur. Alle trainingen deze week kunnen bijgewoond worden door fans. 

Vandaag maakte onze A-kern ook tijd om een potje te voetballen met de Blauw-Zwarte G-ploeg (het team voor mensen met een verstandelijke beperking) en de voetbalkraks (jongeren tot twaalf jaar met gedragsproblemen of autisme). Dat de sfeer goed zat, zie je in onderstaande video.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.