(VIDEO) – De topper tussen Club en Anderlecht door de ogen van Ruud Vormer

Ruud Vormer balcontrole (Club Brugge - Anderlecht)

25 oktober 2016 00:30 - Club Brugge won afgelopen zondag verdiend met 2-1 van Anderlecht. Eén van de meest opvallende figuren bij de thuisploeg was Ruud Vormer. De 28-jarige middenvelder was een gesel voor de Paars-Witte verdediging en liep nog maar eens de longen uit zijn lijf.

Vormer ontpopt zich de laatste maanden meer en maar tot dé absolute publiekslieveling van Jan Breydel en zijn sterke match en dito goal tegen de aartsrivaal uit Brussel zullen zijn populariteit er niet op doen minderen. Onderstaand kan je nogmaals herbeleven hoe Vormer 90 minuten lang liep te heersen tegen Anderlecht.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.