(VIDEO) – Had Leye hier de rode kaart verdiend?

(VIDEO) - Had Leye hier de rode kaart verdiend

29 oktober 2016 18:29 - Zaterdagavond staat met Zulte Waregem – Club Brugge de topper van de dertiende speeldag op het programma. In een evenwichtige eerste helft vielen er nauwelijks kansen te noteren, maar was er wel een dubieuze fase met Mbaye Leye in de hoofdrol.

Blauw-Zwart had in de eerste 45 minuten de beste kans, maar Ruud Vormer schoot het leer van dichtbij over het doel van Kenny Steppe. Essevee reageerde via een kopbal van Bryan Verboom.

Op het half uur dan toch eens opschudding. In een duel tussen ouderdomsdekens Timmy Simons en Mbaye Leye schopte de aanvaller van Zulte wild in het rond. Hij raakte de Brugse kapitein niet, maar de intentie was er duidelijk wel. Scheidsrechter Serge Gumienny zag er echter geen graten in…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.