(VIDEO) – Jan Breydel op zijn best: een stadion vol Hein-imitators

(VIDEO) - Jan Breydel op zijn best een stadion vol Hein-imitators

03 oktober 2016 18:15 - Club Brugge won zondagnamiddag voor de vijfde opeenvolgende keer van AA Gent. Tot groot ongenoegen van Hein Vanhaezebrouck, die naar goede gewoonte molenwiekend met zijn armen stond te protesteren langs de zijlijn. Koren op de molen van het Blauw-Zwarte supporterslegioen.

Dat een Slag om Vlaanderen niet alleen spektakel op het veld oplevert, weten we intussen al langer dan vandaag. Maar afgelopen zondag was er toch écht een momentje om van te smullen.

Toen in de tweede helft een vrijschop van Rob Schoofs werd afgefloten door de fel bekritiseerde Alexandre Boucaut, zwaaide Vanhaezebrouck in zijn gekende stijl met zijn armen.

De Brugse aanhang reageerde door de armbewegingen van de Gent-coach te kopiëren. In enkele seconden zat het Jan Breydelstadion vol met duizenden Hein-imitators.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.