(VIDEO) – Van Rhijn bewijst dat hij een vrijschopspecialist is

(VIDEO) - Van Rhijn bewijst dat hij een vrijschopspecialist is

02 oktober 2016 15:34 - Club Brugge leidt aan de rust met 1-0 tegen AA Gent. Ricardo van Rhijn tekende 3 minuten voor de rust met een beauty van een vrijschop voor het openingsdoelpunt. 

Blauw-Zwart begon goed aan de wedstrijd en dat resulteerde meteen in kansen. Anthony Limbombe was heel bedrijvig in de openingsfase en dwong meteen twee kansen af. Even later kende Wesley Moraes pech toen hij de paal trof.

AA Gent kwam naarmate de wedstrijd vorderde beter in de match. Rob Schoofs zag zijn afstandspoging over de kruising van Ludovic Butelle zoeven. Net voor beide ploegen de kleedkamers opzochten, trapte Van Rhijn een vrijschop heerlijk voorbij Jacob Rinne. “Ik probeerde die bal de juiste krul mee te geven. Hij ging er lekker in”, reageerde de Nederlander.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.