(VIDEO) – Verdiende Club hier een penalty?

(VIDEO) - Verdiende Club hier een penalty

23 oktober 2016 18:29 - Club Brugge won zondagnamiddag oververdiend met 2-1 van Anderlecht, maar moest in het slot nog even bibberen door een late goal van Łukasz Teodorczyk. 

Bij een 2-0 voorsprong en na 82 minuten voetballen had Club nochtans een strafschop kunnen krijgen toen Youri Tielemans opzettelijk in de weg ging lopen van Hans Vanaken. Scheidsrechter Erik Lambrechts zag er echter geen graten in.

“Ik heb de indruk dat het een strafschop was”, oordeelt Michel Preud’homme. “Het is toch op zijn minst een obstructiefout. Stel je even voor dat diezelfde fout in Anderlecht gebeurt: zou dat dan penalty zijn of niet?”, besluit de Brugse coach al lachend tegenover PlaySports. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.