(VIDEO) – Vossen rondt knappe Brugse aanval keurig af

Club Brugge mascotte (2)

18 oktober 2016 21:10 - De supporters van Club Brugge hebben er lang op moeten wachten, maar de eerste goal van deze Champions League-campagne is een feit. Jelle Vossen was de doelpuntenmaker van dienst.

Blauw-Zwart begon met veel aanvallende intenties aan de wedstrijd en boog zijn overwicht meteen om in kansen. Vossen en Van Rhijn zagen hun poging echter gestopt worden door ene Iker Casillas.

Na 12 minuten werd de thuisploeg dan toch beloond voor zijn sterke begin. Van Rhijn bediende Limbombe, die op knappe wijze zijn tegenstander voorbij snelde en de bal voor doel bracht. Vanaken schoot op een verdediger, maar Vormer kon het leer meteen tot bij Vossen tikken. De 27-jarige Limburger twijfelde niet en schoot de bal keurig in het hoekje.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.