(VIDEO) – Wie wint tactisch steekspel in de Slag om Vlaanderen?

(VIDEO) - Wie wint tactisch steekspel in de Slag om Vlaanderen

Zondagnamiddag strijden Club Brugge en AA Gent in de Slag om Vlaanderen om meer dan drie punten. Blauw-Zwart aast immers op eerherstel na zijn matige seizoensstart, terwijl de Buffalo’s op revanche uit zijn omdat ze de laatste vier confrontaties tegen Club onderuit gingen.

PlaySports blikt op eigenzinnige wijze vooruit op de topper tussen Club Brugge en AA Gent. Wie wint straks het tactisch steekspel: Michel Preud’homme of Hein Vanhaezebrouck? Antwoord om 16.15u!


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , ,

Comments are closed.