VIDEOGOALS – Herbeleef de Brugse zege tegen Anderlecht

Club Brugge mascotte (2)

23 oktober 2016 16:42 - Club Brugge won zondagnamiddag oververdiend van de aartsrivaal uit Brussel met 2-1. Blauw-Zwart was heer en meester, maar moest in het slot toch nog even bibberen na een onnodige rode kaart van Wesley Moraes en een laat doelpunt van Łukasz Teodorczyk.

Twee mooie aanvallen en dito goals – eentje van Hans Vanaken en eentje van Ruud Vormer – zetten Blauw-Zwart al snel op rozen. Na een rode kaart voor invaller Wesley en een goal van Teodorczyk brak het angstzweet nog even uit bij de fans, maar Club hield stand. Onderstaand de beelden.

Vanaken scoort met de kop

Vormer met de volley

De rode kaart voor Wesley

Teodorczyk met de aansluitingstreffer

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.