Volgt straks een nieuwe operatie voor Lior Refaelov?

Volgt een nieuwe operatie voor Lior Refaelov?

22 oktober 2016 08:00 - Lior Refaelov sukkelde op het einde van vorig seizoen met pubalgie, waardoor hij niet meer pijnvrij kon voetballen. Er werd dan ook besloten dat de 30-jarige Israëliër onder het mes moest voor een operatie aan zijn schaambeen.

Intussen traint Rafa individueel en is hij dus aan de beterhand. Hij droomt ervan om de Champions League-uitmatch tegen Leicester City van 22 november te halen. “Het zou leuk zijn als ik mij toch nog op het kamipoenenbal zou kunnen laten zien, maar ik ga niets forceren”, klinkt het.

Desondanks blijft het afwachten hoe het lichaam van de vleugelspits reageert op de operatie. “We hebben beslist om enkel de buikspieren aan te pakken bij de operatie. Ik wou niet dat er ook in mijn adductoren zou gesneden worden. Het is mogelijk dat die pijn blijft en dat ik op het einde van het seizoen opnieuw geopereerd moet worden”, besluit Refaelov tegenover HBVL.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.