Vormer breekt lans voor ploegmaat: “Hij verdient een selectie bij de nationale ploeg”

Vormer breekt lans voor ploegmaat Hij verdient een selectie bij de nationale ploeg

01 oktober 2016 19:23 - Club Brugge slaagde er op 15 mei 2016 in om zijn veertiende landstitel – uitgerekend tegen aartsrivaal Anderlecht – binnen te halen. Dat zorgde ervoor dat heel wat cruciale pionnen van Michel Preud’homme in the picture terechtkwamen. Bjorn Engels versierde een plaatsje bij de Rode Duivels, maar ook het Nederlands elftal liet naar verluidt zijn oog vallen op een Brugse sterkhouder.

“Ze hebben aan me gedacht”, opent Vormer in Humo. “Dat stond toch op het internet, dat bondscoach Danny Blind dat had gezegd. Maar ik heb zelf niemand gehoord”, foetert de middenvelder van Club Brugge. “Ze kijken niet naar België. Ik had verwacht dat Stefano Denswil er de laatste keer bij zou zijn. Zie ik die Van Dijk (Southampton, nvdr) op links staan, tja.”

Vormer is overigens van mening dat niet alleen Denswil zijn plaats bij het huidige Oranje heeft. Hij vindt ook zichzelf geschikt voor een plaatsje bij de nationale ploeg. “Ik kan dat aan. Maar ik weet hoe ze in Nederland over mij denken. Ze kennen mij van bij Feyenoord, waar ik niet speelde, en dan krijg je altijd weer dat negatieve sfeertje. Ach, ik lig er niet van wakker.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.