Vormer en Denswil weten waar het voor Club fout gelopen is in de Champions League

Vormer - Refaelov - Cools - Denswil

14 oktober 2016 11:14 - Iedereen met een Blauw-Zwart hart had veel verwacht van de Champions League, maar voorlopig is het kampioenenbal een tegenvaller geworden. Club ging zowel tegen Leicester City als FC Kopenhagen zwaar onderuit. Ruud Vormer en Stefano Denswil proberen uit te leggen wat er fout ging.

“Nul goals gemaakt. Zeven tegen. De cijfers zien er niet uit. Maar als je die wedstrijden bekijkt, hebben we toch wel altijd onze kansen gehad”, stelt Denswil vast in Het Laatste Nieuws. “We zijn niet weggespeeld”, beaamt Vormer. “Het ontbrak ons gewoon aan… (slaat met zijn vuist in zijn handpalm). Scherpte wilde ik zeggen.”

“Als Joske tegen Leicester de 1-0 maakt, dan wil ik het nog wel eens zien.” Daar is Denswil het mee eens. “Ook tegen Kopenhagen hadden we enkele kansen voor we achterkwamen”, zegt hij. “Misschien is dat het verschil. Dat zij aan één kans genoeg hebben om te scoren en dat wij er drie nodig hebben.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.