Vormer: “Niet alleen tegen AA Gent”

De Bock - Refaelov - Diaby - Vormer - Simons (Club Brugge - Charleroi)

02 oktober 2016 16:38 - Club Brugge heeft voor de vijfde keer op rij van AA Gent kunnen winnen. Ruud Vormer – die liep alsof hij vijf longen had – was volgens het overgrote deel van de Brugse aanhang de man van de match. De Nederlander was achteraf dan ook een tevreden man.

“Dit is toch fantastisch”, opent Vormer bij PlaySports. “Deze mentaliteit moeten we iedere wedstrijd tonen, niet alleen tegen AA Gent. Als we dit altijd kunnen brengen, kunnen we heel veel ploegen verslaan in België. En niet alleen in België, ook Europees moeten we dit brengen.”

“In de tweede helft werd het nog even moeilijk, maar dat weet je als je in een mindere periode zit”, gaat de middenvelder verder. “Ik kan de ploeg alleen maar feliciteren met de vechtlust die we vandaag aan de dag legden. Mijn complimenten voor alle spelers”, besluit Vormer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.