Vormer: “Voor de trots van Club Brugge”

Ruud Vormer (Club Brugge - Gent)

18 oktober 2016 22:15 - Club Brugge speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen FC Porto, maar blijft achter met 0 punten. De eerste helft was voor Blauw-Zwart, de tweede voor de Draken. Een gelijkspel was dan ook een logische uitslag, maar een laat penaltydoelpunt van André Silva besliste daar anders over. 

“Dit is een ontgoocheling hoor”, reageert Vormer voor de camera’s van Q2. “We speelden een heel goeie eerste helft. Er was niks aan de hand en we stonden verdiend met 1-0 voor. In de kleedkamer zeiden we dan tegen elkaar dat we zo moesten doorgaan.”

“Maar in de tweede helft gingen we dan te laag staan en dan kunnen die gastjes gewoon heel goed voetballen. Het zijn allemaal kleine, vinnige mannetjes. We hadden het gewoon moeten afmaken.”

Vormer had in de tweede helft zelf nog de kans om de score te verdubbelen. “Ik wilde hem in het hoekie leggen, maar hij gaat naast. Niks aan te doen. En dan na die tegengoal zakt het weer in. We waren bang voor die tweede goal en hebben het aan onszelf te danken. Of het voorbij is? Ja, daar moeten we eerlijk in zijn. We spelen nu nog voor de eer, voor de trots van Club Brugge!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.