Vossen: “Van levensbelang in de Champions League”

Jelle Vossen op de bank

18 oktober 2016 23:11 - Club Brugge speelde zijn beste wedstrijd tot dusver in de huidige Champions League-campagne, maar de voetbalgoden waren Blauw-Zwart dinsdagavond niet gunstig gezind. Dat zag ook Jelle Vossen.

“Dat ik volgens velen de man van de match was? Dat is natuurlijk leuk om te horen, maar ik had hier toch veel liever met drie punten gestaan”, vertelt een teleurgestelde Vossen voor de camera’s van Q2. “We waren goed begonnen, met veel druk naar voren en konden Porto al snel in de problemen brengen. Onze voorsprong was dan ook verdiend.”

In de tweede helft tapte Porto echter uit een ander vaatje. “Toen zag je echt hun individuele klasse bovendrijven. We hadden zelf de kans op de 2-0 (via een afstandsschot van Vormer, nvdr), maar miste die jammer genoeg. In de Champions League zijn zo’n details van levensbelang. Toch is het heel zuur om in die laatste minuut nog te verliezen en het deksel op de neus te krijgen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.