Walem haalt speler van Club Brugge bij de Belgische beloften

Cools twijfelt over nationale ploeg Een soap aan het worden

09 oktober 2016 20:10 - Onze nationale beloften kampen met heel wat blessureleed. Zo zag trainer Johan Walem met Jason Denayer (door Manchester City uitgeleend aan Sunderland) en Joris Kayembe (FC Porto) opnieuw twee spelers uitvallen. 

Walem kiest voor Dion Cools en KV Oostende-speler Landry Dimata als hun vervangers. Dat liet de bondscoach van de Belgische beloften weten via Twitter. De Brugse verdediger kreeg dit seizoen al 450 speelminuten bij Blauw-Zwart en vond ook 1 keer de weg naar doel.

Dinsdagavond moeten Cools & co aan de bak tegen hun leeftijdsgenoten uit Letland. Als de beloften hun kansen op het EK van volgend jaar gaaf willen houden, dan kunnen ze maar beter de drie punten pakken. In hun laatste wedstrijd gingen de Jonge Duivels kansloos met 3-0 onderuit tegen Montenegro.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.