Zoon Preud’homme pakt uit met duidelijke sneer richting Gumienny

Guilian Preud'homme (zoon Michel Preud'homme)

30 oktober 2016 18:20 - Club Brugge geraakte zaterdagavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Zulte Waregem. De match eindigde toen scheidsrechter Serge Gumienny Ricardo van Rhijn de kans ontnam om nog een vrijschop te nemen. De Nederlandse rechtsachter vond dat te muur te dicht stond en haalde dat meermaals aan, maar de ref wilde er niet van weten en beëindigde vervolgens de wedstrijd.

Dat alles tot grote onvrede van onder meer Dion Cools en Michel Preud’homme. En ook de zoon van MPH vond het optreden van Serge Gumienny – die zijn eerste partij van het seizoen floot – op zijn zachtst gezegd opmerkelijk.

“Knap die vanishing spray. Zo knap dat hij zelfs verdwijnt uit de ref zijn gedachten #7m! #wraken? #goodgame #zwaclu 🔵⚫️👏🏼”, klinkt het via zijn officiële Twitter-account.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.