28 (top)clubs in de tribune voor Porto – Club, maar wie kwamen ze bekijken?

engels-pina-vormer-vanaken-de-bock-club-brugge-leicester-city

04 november 2016 02:03 - Club Brugge mag woensdagavond dan wel verloren hebben in Porto, het maakte wel een meer dan degelijke indruk tegen de Portugese topclub. Dat hebben ook heel wat buitenlandse clubs gezien. Met maar liefst 28 zakten ze af naar het Estadio do Dragaõ.

Atalanta, Aston Villa, Atlético Madrid, Osasuna, FC Barcelona, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Chelsea, Eintracht Frankfurt, Eibar, Inter Milan, Juventus, Leicester City, Manchester United, AS Monaco, AC Milan, Middlesbrough, Montpellier, Newcastle, Sunderland, Sassuolo, Sevilla, Valencia, Villarreal, West Brom, West Ham en Wolfsburg. Dat is het indrukwekkende lijstje clubs dat woensdag in Porto vertegenwoordigd was.

Volgens HITC bestaat de kans dat enkele van de (Engelse) mindere goden er voor spelers van Club zaten, want die zijn een stuk goedkoper dan hun collega’s van Porto. “De getalenteerde spelmaker Hans Vanaken springt onmiddellijk in het oog, maar ook verdediger Stefano Denswil zou een mooie aanwinst zijn. Benieuwd of één van hun weldra gelinkt wordt aan de aanwezige ploegen”, klinkt het daar.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.