Analisten zien Blauw-Zwarte toekomst rooskleurig tegemoet dankzij terugkeer Refaelov

Lior Refaelov (Club Brugge - Charleroi)

27 november 2016 00:04 - Naast de knappe 6-1 overwinning tegen KV Mechelen zorgde ook de comeback van Lior Refaelov voor een vreugde-uitbarsting in Jan Breydel. Blauw-Zwart heeft zijn Israëlische flankspeler immers gemist tijdens de voorbije maanden.

“Als Refaelov terug op niveau is, dan zit er ontzettend veel voetbal in Club Brugge”, vertelt Rick de Leeuw in de studio’s van PlaySports. “Veel meer eigenlijk dan het karakter van die club. Dan wordt het ook een slimme ploeg”, oordeelt de Nederlander.

Marc Degryse denkt zelfs dat de landskampioen met hem erbij een heel andere rol  had kunnen spelen op het kampioenenbal. “Je staat sterker als Refaelov erbij is en zijn topniveau haalt. We hebben Club niet meer het niveau van in de Play-Offs zien halen en in de Champions League moet je eigenlijk nog een stap zetten. Dat is niet gebeurd door de afwezigheid van Refaelov.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.