Brugse beloften kloppen Anderlecht

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

28 november 2016 20:00 - Maandagavond stond er voor de beloften van Club Brugge een belangrijke wedstrijd op het programma. Tegen Anderlecht gaat het immers al van jongs af aan om méér dan drie punten. 

Sven Vermant stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen tegen de aartsrivaal uit Brussel: Teunckens, Schryvers, Verburgh (28′ Nuyts), Lemoine, Touba, Lynen, Van Landschoot, Kose, Fonkeu, Brodic en Osei-Berkoe (73′ Van Vaerenbergh). Paars-Wit koos voor Svilar, Faes, Doumbia, Kabasele, Vancamp, Denayer, Corryn, Foulon, Loua, Delcroix en Bernier. A-kern-spelers Harbaoui en Badji stuurden hun kat.

Aan de rust stond de brilscore nog steeds op het bord en dus was het wachten tot op het uur toen Osei-Berkoe het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam. Toen Brodic een kwartier voor tijd de score verdubbelde, leek Club zijn schaapjes op het droge te hebben. Twee minuten later scoorde Nathan Kabasele echter al tegen. Zo werd het toch nog spannend, maar Blauw-Zwart hield stand en won dus met 1-2.

De Brugse beloften – die door de Youth League een druk programma hebben – doorbreken zo een negatieve reeks van 1 op 9 tegen Gent (1-5), Eupen (1-1) en Mechelen (3-2). Vermant en zijn manschappen springen door deze driepunter naar de derde plaats, op twee punten van leiders Gent en Genk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.