Brusselmans lacht Club-supporters uit: “Losers!”

Herman Brusselmans (analist)

25 november 2016 12:29 - Herman Brusselmans staat nu niet meteen gekend als de meest tactvolle of subtiele columnist. De schrijver woont bovendien al jaar en dag in Gent en dat maakt ook dat hij Club Brugge niet zo genegen is.

De schrijver verkneukelt zich in zijn column in Het Laatste Nieuws over de nederlaag van Club Brugge afgelopen dinsdag op het veld van Leicester City. En daarbij richt hij zich vooral tot de supporters van Blauw-Zwart.

“Wat is het erg om supporter van Club Brugge te zijn”, klinkt het. “Nul op vijftien in Europa. Ha ha ha ha ha! Losers! Club Brugge in de Champions League zien spelen is zoals Christoff horen als leadzanger van Iron Maiden. Is zoals Lesley-Ann Poppe bekijken als was ze een lekker wijf. Is zoals in een pan schijten, er wat urine overheen plenzen, en roepen: ‘De stoverij staat op tafel!'”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.