Castillo blijft maar scoren en kan rekenen op interesse uit de Bundesliga

Nicolas Castillo

21 november 2016 00:15 - Terwijl Abdoulay Diaby en Wesley Moraes nog altijd droog staan, scoort Nicolas Castillo aan de lopende band in de Chileense competitie. De huurling van Club Brugge voelt zich helemaal in zijn sas bij het vertrouwde Universidad Católica, maar wil straks graag doorbreken in Europa. Een wintertransfer behoort dan ook tot de mogelijkheden.

In totaal vond Castillo in 20 matchen voor de Chileense topclub al 17 keer de weg naar doel. Daarnaast heeft de 23-jarige spits dit seizoen ook al een resem assists achter zijn naam staan.

Nog geen half jaar geleden was Castillo de man die Universidad Católica de titel schonk en ook dit seizoen doet zijn ploeg het meer dan behoorlijk, met slechts twee punten achterstand op koploper Deportes Iquique.

De aanhoudende sterke prestaties van de Brugse huurling zijn ook Werder Bremen niet ontgaan. De Duitsers staan momenteel op een teleurstellende 16de plaats en troffen nog maar 13 keer raak. Volgens Calciomercato wil trainer Alexander Nouri zijn ploeg dan ook graag versterken met de vlot scorende Castillo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.