Clement legt uit waarom Vossen, Vanaken en Limbombe op de bank zaten

Hans Vanaken (Club Brugge - FC Porto)

03 november 2016 07:36 - Club Brugge kwam in Porto met een vertimmerd elftal aan de aftrap. Michel Preud’homme en Philippe Clement kozen ervoor om Hans Vanaken, Anthony Limbombe en Jelle Vossen op de bank te zetten, waardoor Boli Bolingoli, Abdoulay Diaby en Wesley hun kans kregen.

Gelegenheidstrainer Clement kwam na de wedstrijd met een verklaring voor die opvallende keuzes. “We komen uit een drukke periode en het wordt ook nog druk”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “De kern is veel smaller geworden.”

“Limbombe, Vanaken en Vossen hebben de jongste weken veel gegeven. Ze waren in onze laatste wedstrijd in Waregem al minder fris en we zagen dat ook op training. Het plan was om hen op het einde van de wedstrijd te laten invallen en het verschil te laten maken. Dat is bijna gelukt.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.