Clement ontgoocheld in Club-speler: “We hadden meer verwacht”

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

03 november 2016 10:07 - Michel Preud’homme en Philippe Clement hadden in Porto een verrassende opstelling in huis, maar niet al hun keuzes bleken even succesvol. Aan de rust stuurde Clement dan ook al bij door Anthony Limbombe in de plaats van Abdoulay Diaby te brengen.

De Malinees leverde in het Estadio do Dragão helaas opnieuw een bleke prestatie op. “Je mag niet vergeten dat Abdou terugkomt uit blessure. Hij stond sinds lange tijd nog eens aan de aftrap. Daarom hadden we geen wonderen verwacht van hem”, is Clement aanvankelijk nog mild in Het Laatste Nieuws.

Maar de gelegenheidstrainer kan ook niet anders dan toegeven dat Diaby teleurstelde. “Maar dat we méér hadden verwacht, dat geef ik toe. Abdou zat niet in de wedstrijd, waardoor we geen hoge druk konden zetten op Porto.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.