Clement oordeelt over speelkansen Izquierdo tegen Genk

jose-izquierdo-club-brugge-leicester-city

03 november 2016 10:23 - Na vijf weken blessureleed maakte José Izquierdo woensdagavond zijn wederoptreden voor Club Brugge. In de Champions League-wedstrijd op het veld van FC Porto speelde de Colombiaan dertien minuten mee.

Goed nieuws dus, want Club heeft Joske de voorbije maand uiteraard gemist en zondag staat er alweer een belangrijke wedstrijd op het programma. Dan komt KRC Genk op bezoek in Jan Breydel. Maar de kans dat Izquierdo dan al in de basis staat, lijkt heel klein.

“Hij zal heel waarschijnlijk niet kunnen starten”, geeft Philippe Clement aan in Het Laatste Nieuws. “De medische staf gaf ons de raad om José hier hooguit een kwartier te laten spelen. Hij mag nog niet in de vermoeidheidsfase gaan. We zullen zeer voorzichtig zijn met hem.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.