Club bestolen: “Wraken die ref!”

Michel Preud'homme boos

02 november 2016 22:27 - Club Brugge hield in de eerste helft vrij makkelijk gelijke tred met FC Porto, maar gaat wel met een achterstand de rust in. Club had nochtans de kans moeten krijgen om op voorsprong te komen, maar de scheidsrechter weigerde een loepzuivere strafschop te fluiten nadat de bal nochtans duidelijk in de zestien tegen de arm van Oliver Torres gebotst was. Een beslissing die door de 1-0 van André Silva extra zuur is.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.