Club Brugge beboet voor wangedrag supporters

Club-fans rookbom (Club Brugge - Anderlecht)

De Geschillencommissie van de KBVB heeft drie Belgische clubs beboet voor het gedrag van zijn supporters. Zowel Club Brugge, Racing Genk als Sint-Truiden werden in de problemen gebracht door de rookbommen van enkele fans.

In de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Anderlecht gooide een supporter rond de tiende minuut een rookbom op het Jan Breydelse veld. Dat incident levert Blauw-Zwart een boete van 1000 euro op.

Daardoor ziet Club een eerder uitgesproken voorwaardelijke boete overigens effectief worden. In totaal brengt dat het kostenplaatje voor de landskampioen op 2000 euro. Genk moet 1500 euro ophoesten, terwijl STVV er vanaf komt met 500 euro. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.