‘Club Brugge denkt aan spits van Dinamo Zagreb’

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

25 november 2016 03:07 - Jelle Vossen maakte de voorbije weken enkele belangrijke goals, maar bijna halfweg het seizoen staan Abdoulay Diaby en Wesley Moraes nog altijd droog. Onrustwekkend, en daarom wordt er ook alsmaar luider gesuggereerd dat Club Brugge in januari nog een spits zal aantrekken.

De voorbije dagen passeerden al enkele namen de revue. Die van Carlos Strandberg bijvoorbeeld, maar ook andere doelwitten duiken nu op. La Gazette du Fenec schrijft dat Blauw-Zwart in januari Hilal Soudani wil wegplukken bij Dinamo Zagreb. De 28-jarige Algerijn is na dit seizoen einde contract en zou daardoor een goedkope optie kunnen zijn.

Soudani heeft in ieder geval wel al bewezen vlot te kunnen scoren. Hij is al aan zijn vierde seizoen bezig bij Dinamo Zagreb en daarin staat zijn teller op zes doelpunten in dertien competitiewedstrijden. Alles samen zit Soudani aan 41 competitiedoelpunten in 88 matchen voor de Kroatische topclub.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.