‘Club Brugge en Anderlecht strijden om international’

Dirk Deferme vergelijkt Preud'homme met Weiler Hij antwoordt écht

08 november 2016 17:00 - Club Brugge en Anderlecht zijn van plan om tijdens de wintermercato enkele spelers binnen te halen. Zo zouden beide topclubs zich graag versterken met een rechtsachter uit de eigen competitie.

Laurent Jans, de rechtsachter van Waasland-Beveren die ook op het middenveld uit de voeten kan, zou wel eens gegeerd wild kunnen worden tijdens de wintertransfermarkt. De 24-jarige speler miste dit seizoen nog géén minuut en speelde zich ook vorig jaar al in de kijker.

Volgens Quotodien hebben Club Brugge, Anderlecht, Aston Villa, Southampton, VfB Stuttgart, Werder Bremen en Huddersfield hun oog laten vallen op de sterkhouder van de Freethiel. Jans kwam ook al 28 keer in actie voor de nationale ploeg van Luxemburg.

Afgelopen zomer toonde Blauw-Zwart ook al verregaande interesse in Jans, maar Waasland-Beveren was toen niet bereid om de vraagprijs van één miljoen euro te laten zakken. De speler zelf zou alleszins wél openstaan voor een transfer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.