Club Brugge heeft mooie beloning voor Niels Verburgh in petto

Niels Verburgh (Club Brugge beloften)

07 november 2016 18:00 - Met Thibault Vlietinck, Laurent Lemoine, Ahmed Touba en Terry Osei-Berkoe doken er de voorbije maanden al heel wat beloften van Club Brugge op in de selectie van het eerste elftal. Afgelopen zondag tegen KRC Genk zag ook Niels Verburgh zijn sterke prestaties beloond worden met een plaatsje in de ruime selectie van de A-ploeg.

Uiteindelijk haalde Verburgh het wedstrijdblad niet, maar lang zal de 18-jarige speler van beloftencoach Sven Vermant daar niet om malen. De jonge centrale verdediger – die ook voor de defensie geposteerd kan worden – kreeg immers een eerste profcontract van Blauw-Zwart.

Volgens Het Laatste Nieuws zette de Bruggeling zijn kribbel onder een overeenkomst tot 2019. Verburgh maakt overigens ook deel uit van de nationale U19-ploeg van Gert Verheyen. Bij deze wil BlauwZwartFans Niels alle succes en een mooie carrière toewensen!

First one 💪🏼💙 #JPL

Een foto die is geplaatst door Niels Verburgh (@nielsverburgh) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.