Club Brugge is niet van plan om risico’s te nemen met sterkhouder

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

16 november 2016 00:02 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op zijn altijd moeilijke verplaatsing naar Sint-Truiden. De laatste Brugse driepunter op Stayen dateert immers al van 2006. Lior Refaelov zal er vrijdag niet bij zijn op het kunstgras waar hij zich vorig seizoen nog blesseerde.

Na het 1-1 gelijkspel tegen KRC Genk gaf Refaelov aan dat hij er in de volgende thuismatch opnieuw bij wil zijn: op vrijdag 25 november tegen KV Mechelen met andere woorden.

Volgens Het Nieuwsblad is het echter twijfelachtig of de 30-jarige Israëliër zijn vooropgestelde deadline wel zal halen. Rafa revalideert sinds eind augustus van een operatie aan zijn schaambeen en kon sindsdien nog geen volledige groepstraining afwerken.

Refaelov doet de opwarming wel mee met de groep, maar verlaat daarna steevast de trainingssessie. Contact is dus nog uit den boze, net zoals bij Bjorn Engels het geval is. Blauw-Zwart is hoe dan ook niet geneigd om risico’s te nemen met zijn middenvelder, zeker omdat het Europees al zo goed als uitgeschakeld is.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.