‘Club Brugge laat zijn oog vallen op Keniaanse international’

Vincent Mannaert ClubTV (Club Brugge)

12 november 2016 13:00 - De Brugse spitsen vinden dit seizoen moeilijk de weg naar doel. Jelle Vossen scoorde vier keer, maar Abdoulay Diaby en Wesley Moraes staan nog droog. Mogelijk versterkt Blauw-Zwart zich tijdens de wintermercato dan ook met een aanvaller. 

Club heeft daarvoor zijn pijlen gericht op Michael Olunga, een 22-jarige spits van Djurgårdens. In zijn debuutseizoen bij de Zweedse middenmoter vond hij 12 keer de weg naar doel in 27 wedstrijden.

Olunga kwam ook al 16 keer in actie voor Kenia, waarbij hij 6 keer raak trof. Naast Club Brugge hebben ook Sporting Lokeren, Malmö en Real Betis interesse in de vlot scorende spits.

Makkelijk belooft het echter niet te worden om Olunga bij Djurgårdens los te weken. De Zweedse club is namelijk niet van plan om zijn topspeler zomaar te laten gaan. “We gaan niet verbergen dat er veel interesse is”, vertelt sportief directeur Bosse Andersson aan Soka. “Maar we schatten Olunga heel hoog in. Hij heeft nog een contract van drie jaar en we hebben niet per se geld nodig.”

Maak kennis met Michael Olunga

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.