Club-fans furieus na bekeruitschakeling: “Of hebben we weer ongelijk?”

Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)

29 november 2016 21:56 - Club Brugge schopte het in de voorbije twee seizoenen tot in de finale van de Beker van België en trok daarbij één keer aan het langste eind. In de huidige voetbaljaargang sneuvelt Blauw-Zwart in de achtste finales door een late 3-2 overwinning van Eupen. 

Preud’homme bracht dezelfde 11 namen als tegen KV Mechelen aan de aftrap, maar zag zijn manschappen een zwakke eerste helft spelen. Garcia zorgde met een vrijschopdoelpunt voor de verdiende 1-0 ruststand.

Na de pauze kreeg de landskampioen een nieuwe opdoffer te verwerken toen Onyekuru de Brugse defensie op een hoopje dribbelde en ook Butelle het nakijken gaf. Vanaken en Vossen leken voor verlengingen te zorgen, maar in de slotseconde zorgde Blondelle met de 3-2 voor een koude douche.

De Brugse fans – die Club niet op televisie aan het werk konden zien – hadden meer verwacht van het bekeravontuur. Heel wat supporters konden het bijgevolg niet laten om hun frustraties op sociale media tentoon te spreiden. Ook MPH was na afloop hard voor zijn spelers.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.