Club-fans kraaien van de pret en loven sterkhouder: “Geef hem zijn kans en hij stelt niet teleur!”

Club Brugge mascotte duimen omhoog

25 november 2016 22:18 - Club Brugge heeft vrijdagavond uitgepakt met een 6-1 overwinning tegen KV Mechelen. Blauw-Zwart komt zo voorlopig op drie punten van leider Zulte Waregem, dat zondag op verplaatsing bij Standard speelt.

In een matige eerste helft was het Jelle Vossen die Blauw-Zwart vanop de stip op voorsprong trapte. Aan de overkant waren de bezoekers gevaarlijk op een corner, maar zowel Uroš Vitas als Ahmed El Messaoudi kregen het leer niet voorbij Butelle.

Véél meer animo in de tweede helft. José Izquierdo verdubbelde al snel de score, maar geen minuut later knalde Aleksandar Bjelica de 2-1 tegen de touwen. Een handvol seconden later was Club daar weer via de tweede van de avond van Vossen.

Op het uur kreeg ook KV Mechelen een strafschop. Dalibor Veselinović trapte echter te zwak om Ludovic Butelle te vloeren. Vier minuten na de elfmeter van de bezoekers sloeg Vossen opnieuw toe: 4-1. Ook Hans Vanaken deed zijn duit in het doelpuntenzakje.

En nóg was het niet gedaan. Na een héérlijke aanval trof – wie anders dan – Vossen opnieuw raak: 6-1! Jan Breydel genoot met volle teugen en had vooral lof voor de 4 (!) doelpunten van Vossen. Een mexican wave, ‘Allez Michel, chante avec nous’ en gezellige smartphone lichtjes maakten de avond compleet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.