Club-fans pakken uit met knappe tifo ter ere van 125-jarig bestaan

Club-fans pakken uit met knappe tifo ter ere van 125-jarig bestaan

06 november 2016 14:35 - Club Brugge viert op zondag 13 november zijn 125-jarig bestaan. Aangezien er op dat moment een interlandbreak plaatsvindt, vieren de Club-fans het jubileum in de thuismatch tegen KRC Genk.

De Brugse spionkop pakte uit met de tifo ‘125 years of Pride and Glory’, een creatie van FootballHeroes waarop alle helden uit het verleden prijken: met onder meer Raoul Lambert, Jan Ceulemans, Timmy Simons en Lior Refaelov. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.