Club-fans vinden zondebok voor achterstand tegen Leicester: “Hij kan dit niveau niet aan”

Club-fans met Jelle Vossen spandoek

22 november 2016 21:31 - Club Brugge wil koste wat het kost die vervelende nul wegwerken in de Champions League, maar voorlopig heeft het er alle schijn van dat dat niet voor dinsdagavond zal zijn. Blauw-Zwart kijkt bij de rust immers tegen een 2-0 achterstand aan.

In de openingsminuten voetbalde Club nochtans aardig, maar bij de eerste kans van The Foxes was het meteen raak. Dion Cools verloor het leer in offensief opzicht en dat werd in de aanval die daarop volgde van de thuisploeg meteen afgestraft door Shinji Okazaki.

Net toen de manschappen van Michel Preud’homme opnieuw een beetje beter in de match kwamen, maakte diezelfde Cools een penaltyfout. Zo’n kans moet je specialist Riyad Mahrez natuurlijk niet geven: 2-0. Club kon enkel reageren via een goed afstandsschot van José Izquierdo.

De massaal meegereisde Brugse fans beleven zo niet hun leukste avond. Zij ergeren zich tot dusver voornamelijk aan de matige prestatie van onze rechtsachter, die de voorbije weken – zij het op de linksback – nochtans een hoog niveau haalde.

UPDATE: in de tweede helft een véél beter Club, dat na een klasseflits van Izquierdo op zoek ging naar een punt. Het Blauw-Zwarte legioen kan dan ook met opgeheven hoofd terug naar Brugge reizen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.