‘Club in onderhandeling met gewezen Dortmund-target’

'Club in onderhandeling met gewezen Dortmund-target'

23 november 2016 17:00 - Halfweg de reguliere competitie heeft Club Brugge de beste verdediging in de Jupiler Pro League, maar stokt de Blauw-Zwarte doelpuntenmachine. Tijdens de wintermercato is de kans dan ook groot dat de Belgische landskampioen zich met offensief geweld zal versterken.

Volgens Sportbladet onderhandelen Club Brugge en CSKA Moskou over Carlos Strandberg. De 20-jarige Zweed van Afrikaanse afkomst is teruggekeerd naar Rusland na een uitleenbeurt aan AIK Fotboll, het huidige nummer twee in de Zweedse eerste klasse. Daar vond hij 7 keer de weg naar doel in 12 wedstrijden.

Bij CSKA Moskou moet hij het momenteel doen met invalbeurten en scoorde hij 2 keer in 190 minuten. In de zomer van 2014 had Dortmund de veelbelovende spits ook al opgemerkt. Zijn overgang leek in kannen en kruiken, maar door “een klein detail” tijdens de medische testen sprong de transfer in extremis af. Strandberg wenste toen niet dieper in te gaan op de exacte reden.

Een uitleenbeurt behoort niet tot de mogelijkheden voor CSKA Moskou, enkel een definitieve transfer is aan de orde. Naast Club is ook Rennes geïnteresseerd in de scorende capaciteiten van de linksvoetige Strandberg.

Maak kennis met Carlos Strandberg

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.