Club-jonkies pakken uit met knappe overwinning op Leicester

Dennis Van Vaerenbergh (Club Brugge beloften)

22 november 2016 17:40 - De beloften van Club Brugge zijn erin geslaagd om opnieuw drie punten te pakken in de UEFA Youth League. Blauw-Zwart liep tegen Leicester City uit tot een 0-3-voorsprong, maar moest toch nog bibberen in het slot. Uiteindelijk kwamen The Foxes echter niet verder dan de 2-3 aansluitingstreffer.

Trainer Sven Vermant bracht de volgende namen aan de aftrap tegen Leicester City: Teunckens, Schryvers, Verburgh, Lemoine, Touba – Lynen, Van Landschoot, Ito (78′ Daouda) – Vlietinck, Van Vaerenbergh en Osei-Berkoe.

Het balbezit was voor de thuisploeg, maar het was Club dat voor de pauze via twee doelpunten van Van Vaerenbergh op een dubbele voorsprong kwam. Aan de overkant was het Lemoine die een goeie kans voor Leicester onschadelijk maakte.

Toen Ito in de tweede helft de 0-3 op het scorebord trapte, leek de match gespeeld. Leicester gaf echter niet op en scoorde in een hectische tweede periode tegen via Muskwe en Ughelumba. De manschappen van Vermant hielden uiteindelijk stand en zetten zo een belangrijke stap richting de kwalificatie voor de knock-outfase.

Eerdere uitslagen Brugse beloften

Eerdere uitslagen UEFA Youth League Club Brugge

Klassement UEFA Youth League

Uefa Youth League Club Brugge klassement

Bron afbeeldingen: Flashscore

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.