Club nagenoeg op volle sterkte tegen KV Mechelen: enkel spits en verdediger ontbreken nog

Club-spelers vieren (Club Brugge - Anderlecht)

24 november 2016 16:11 - Vrijdagavond ontvangt Club Brugge het KV Mechelen van Yannick Ferrera. In aanloop naar de wedstrijd tegen Malinwa valt het op dat de Brugse ziekenboeg langzaamaan leegloopt. Enkel Abdoulay Diaby (lies) en Bjorn Engels (schouder) bevinden zich nog in de Blauw-Zwarte lappenmand.

In de Champions League wedstrijd tegen Leicester City moest Stefano Denswil (bil) noodgedwongen aan de kant blijven, maar de 23-jarige Nederlander wordt fit genoeg geacht om vrijdag in actie te komen.

Daarnaast wordt ook Ricardo van Rhijn – die eveneens niet helemaal fit was – opnieuw in de basis verwacht. Voor Lior Refaelov lijkt een late invalbeurt het hoogst haalbare. Al is de kans reëel dat de 30-jarige Israëliër dinsdag in de bekermatch tegen Eupen pas in actie komt.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, Mechele, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Refaelov, Vossen, Wesley, Izquierdo en Limbombe

Steun Rode Neuzen Dag

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.