Coucke pakt uit met ludieke tweet over selectie Simons

Marc Coucke steekt Club Brugge een hart onder de riem en doet belofte

13 november 2016 14:30 - Door het uitvallen van Christian Kabasele besloot Roberto Martinez om Timmy Simons op te roepen voor de Rode Duivels. Die opvallende beslissing zorgt voor heel wat reacties en vanzelfsprekend kon Marc Coucke niet uitblijven.

De tweetgrage voorzitter van KV Oostende feliciteert Club Brugge met zijn 125-jarig bestaan en kan het daarbij niet laten om even een grapje te maken over de selectie van de Blauw-Zwarte kapitein.

“Vandaag bestaat Club Brugge 125 jaar! Proficiat! Spijtig dat het enige nog levende stichtend lid er niet kan bij zijn, hij is opgeroepen voor de Rode Duivels”, klinkt het.

Opvallend: Simons werd in maart 2014 voor het laatst opgeroepen voor de nationale ploeg. Als hij tegen Estland in actie komt, is hij meteen de oudste Rode Duivel in de geschiedenis. Het zou hem zowaar zijn 94ste cap opleveren!

Tweet Marc Coucke over Rode Duivels-selectie Timmy Simons

En ook VTM-sportanker Maarten Breckx grabbelde eens in zijn moppentrommel.

Er heerste trouwens heel wat verdeeldheid over de selectie van Simons op Twitter: een overzicht van PRO en ANTI meningen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.