Daarom volgt Ajax de situatie van Denswil op de voet

stefano-denswil-club-brugge-leicester-city

10 november 2016 18:00 - Ajax maakte eind 2014 bekend dat het contract van Stefano Denswil niet verlengd zou worden. De centrale verdediger mocht transfervrij vertrekken en werd genoemd bij buitenlandse topclubs als Juventus en Lazio Roma. Uiteindelijk was het echter Club Brugge dat de Nederlander kon verleiden om richting Jan Breydel te trekken.

Na een moeilijke beginperiode groeide Denswil uit tot een absolute sterkhouder bij Blauw-Zwart. Dit seizoen miste hij zelfs nog geen minuut. De 23-jarige verdediger maakt er echter geen geheim van dat hij stilaan rijp is voor een transfer. Al laat hij dat naar eigen zeggen volledig aan zijn zaakwaarnemer over, zodat hij zich volledig op het voetbal kan concentreren.

Nu grote namen als Everton, AS Monaco en AC Milan al eens informeerden naar Denswil, volgt ex-ploeg Ajax de situatie op de voet. De Amsterdammers bedongen immers een doorverkooppercentage van maar liefst 20% en beseffen maar al te goed dat de Belgische landskampioen in een gunstige onderhandelingspositie zit.

Denswil verlengde vorige maand zijn contract tot 2020 en Club zou naar verluidt minstens 10 miljoen euro voor zijn centrumverdediger willen vangen. De Nederlandse vice-kampioen wrijft zich nu al in de handen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.