De 11 namen bij Club Brugge en KRC Genk

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

06 november 2016 14:30 - Zondagnamiddag wil Club Brugge in een uitverkocht Jan Breydel opnieuw aanknopen met een driepunter tegen KRC Genk. Beide ploegen speelden deze week Europees. Blauw-Zwart verloor woensdag met 1-0 van FC Porto, terwijl Blauw-Wit donderdag met 5-3 onderuit ging tegen Athletic Bilbao.

Michel Preud’homme kan tegen Genk niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), Laurens De Bock (patellapees) en Abdoulay Diaby (licht geblesseerd na eerste helft tegen Porto). Wesley Moraes is er na twee schorsingsspeeldagen opnieuw bij, maar zit op de bank.

Peter Maes moet het op zijn beurt stellen zonder geblesseerden Ruslan Malinovskiy, Holly Tshimanga, Jere Uronen en Dante Vanzeir. Terwijl Club dit seizoen in de competitie nog niet verloor thuis, wil het voor Genk maar niet lukken buitenshuis. Genk wist al vier uitduels op rij niet te winnen en slikte in al die wedstrijden ook nog eens minstens twee doelpunten.

Opstelling Club Brugge

Butelle – Van Rhijn, Poulain, Denswil, Cools – Claudemir, Simons, Vanaken – Vormer, Limbombe en Vossen

Bankzitters: Bruzzese, Mechele, Bolingoli, Pina, Gedoz, Wesley, Izquierdo en Vlietinck

Opstelling Club Brugge

Opstelling KRC Genk

Bizot – Castagne, Colley, Brabec, Wouters – Ndidi, Heynen, Pozuelo – Buffel, Bailey en Karelis

Bankzitters: Jackers, Nastic, Walsh, Dewaest, Kumordzi, Susic, Trossard en Mbwana

Speciale shirts owv 125-jarig bestaan

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.