De 11 namen bij Eupen en Club Brugge

Vossen - De Bock (Club Brugge - KV Mechelen)

29 november 2016 19:07 - Eupen en Club Brugge krijgen de eer om de achtste finales in de Croky Cup te openen. Blauw-Zwart was de voorbije twee seizoenen bekerfinalist en hoopt in 2017 opnieuw op de Heizel te staan.

Michel Preud’homme kan vanavond aan de Kehrweg geen beroep doen op Bjorn Engels (schouder), Abdoulay Diaby (lies) en Timmy Simons (voet). Felipe Gedoz moet afhaken met buikgriep.

Jordi Condom en zijn manschappen beloven een taaie klant te worden. Eupen scoort in eigen huis gemiddeld meer dan 2 doelpunten per match en snoepte in de competitie onder meer Anderlecht (2-2), Oostende (2-1) en AA Gent (3-2) al punten af. De wedstrijd wordt niét uitgezonden op televisie, tot groot ongenoegen van alle Club-fans.

Opvallend: Preud’homme kiest voor dezelfde namen die KV Mechelen met 6-1 inblikten, Condom gunt sterkhouders als Van Crombrugge, Blondelle en Lazare rust. Jonathan Lardot is de scheidsrechter van dienst.

Opstelling Club Brugge

Butelle – Van Rhijn, Poulain, Denswil, De Bock – Claudemir, Vormer, Vanaken – Limbombe, Izquierdo en Vossen

Wisselspelers: Bruzzese, Mechele, Cools, Storm, Pina, Refaelov en Wesley

Opstelling Club Brugge

Opstelling Eupen

Niasse – Diallo, Diagne, Hackenberg, Al-Abdulrahman – Bassey, Garcia, Cases – Onyekuru, Sylla en Suarez

Wisselspelers: Van Crombrugge, Lazare, Damien, Dufour, Taulemesse, Blondelle en Radebe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.