De 11 namen bij FC Porto en Club Brugge

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

02 november 2016 20:39 - Club Brugge gaat in Porto op zoek naar zijn allereerste punten in deze Champions League, maar een makkelijke opdracht wordt dat zeker niet. Het is wel van moeten voor Blauw-Zwart, anders is een Europese lente zelfs geen droom meer.

Michel Preud’homme moet het in het Estadio do Dragão nog altijd doen zonder de geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie) en Laurens De Bock (patellapees). Benoit Poulain is wél fit geraakt en staat gewoon aan de aftrap.

Club treedt aan in een verrassende opstelling, waarin Diaby en Bolingoli de flanken bezetten. Wesley is de diepe spits. Hans Vanaken, Jelle Vossen, Anthony Limbombe én José Izquierdo zitten zo op de bank.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Van Rhijn, Denswil, Poulain, Cools, Pina, Claudemir, Vormer, Diaby, Bolingoli en Wesley

Bankzitters: Bruzzese, Vossen, Izquierdo, Limbombe, Gedoz, Vanaken en Mechele

Opstelling FC Porto

Casillas, Pereira, Marcano, André Silva, Telles, Herrera, Jota, Danilo, Otavio, Felipe, Oliver Torres

Bankzitters: Sa, Boly, Neves, Brahimi, Depoitre, Corona en Layun

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.