De 11 namen bij Leicester City en Club Brugge

Club-spelers (Club Brugge - Anderlecht)

22 november 2016 19:32 - Club Brugge heeft nog een waterkansje om Europees te overwinteren, maar dan moet het vanavond wel winnen van Leicester City. Dat belooft echter geen gemakkelijke klus te worden. De Engelse landskampioen mag dan wel op de dool zijn in de eigen Premier League, in de Champions League pakte het 10 op 12 en slikte het nog geen enkel tegendoelpunt.

Michel Preud’homme kan tegen Leicester niet rekenen op Bjorn Engels (schouder) en Abdoulay Diaby (lies). Lior Refaelov is nog niet fit genoeg en neemt plaats op de tribune.

Met de licht geblesseerde Stefano Denswil (bil) wordt er geen risico genomen. Brandon Mechele, die mede door een scheenbeenblessure nog geen minuut in actie kwam dit seizoen, neemt zijn plaats in. Verder krijgt ook Ricardo van Rhijn rust. Ruud Vormer is tot slot geelgeschorst.

Claudio Ranieri kan op zijn beurt niet rekenen op doelman Kasper Schmeichel en aanvaller Islam Slimani, die in de heenwedstrijd met een lelijke duw voor de langdurige schouderblessure van Engels zorgde. Met een puntje zijn The Foxes vanavond al geplaatst voor de volgende ronde.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Mechele, Poulain, De Bock, Simons, Pina, Claudemir, Vanaken, Vossen en Izquierdo

Wisselspelers: Bruzzese, Denswil, Van Rhijn, Bolingoli, Gedoz, Wesley en Limbombe

Opstelling Club Brugge

Opstelling Leicester City

Zieler, Simpson, Huth, Morgan, Fuchs, Mahrez, Drinkwater, King, Albrighton, Okazaki en Vardy

Wisselspelers: Hernández, Musa, Hamer, Amartey, Schlupp, Gray en Ulloa

Opstelling Leicester City

De sfeer zit er in aanloop naar de match al goed in bij de Brugse fans: zie sfeervideo’s.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.