De 11 namen bij Sint-Truiden en Club Brugge

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

18 november 2016 19:44 - Na de interlandbreak hebben Sint-Truiden en Club Brugge de eer om de laatste speeldag van de heenronde op gang te trappen. De Kanaries hebben de punten broodnodig in de strijd tegen de degradatie, terwijl Blauw-Zwart de voeling met de top 3 niet wil verliezen.

Michel Preud’homme kan tegen STVV niet rekenen op geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie) en Abdoulay Diaby (lies). Laurens De Bock is volledig hersteld van zijn knieblessure, maar zit nog op de bank. Opvallend: ook geen Hans Vanaken en Anthony Limbombe in de basiself van Blauw-Zwart. Claudemir en Wesley Moraes staan wél aan de aftrap.

Ivan Leko – die tijdens de laatste Brugse zege op Stayen (2006) onze clubkleuren nog verdedigde – kan op zijn beurt niet rekenen op Yuji Ono en Wolke Janssens. Sascha Kotysch was onzeker, maar is tijdig fit geraakt voor het duel tegen de landskampioen. Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans geen William Dutoit bij STVV. Lucas Pirard maakt dan ook zijn debuut in de Jupiler Pro League.

Opstelling Club Brugge

Butelle, Cools, Denswil, Poulain, Van Rhijn, Simons, Claudemir, Vormer, Izquierdo, Wesley en Vossen

Wisselspelers: Bruzzese, Mechele, De Bock, Pina, Vanaken, Limbombe en Gedoz

Opstelling Club Brugge

Opstelling Sint-Truiden

Pirard, Bagayoko, Kotysch, Pulido, Cuevas, Fernandes, Valdivia, Peeters, Bezus, Gerkens en Koubemba

Extra scheidsrechterlijke hulp

Stayen is er klaar voor

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.