De Cock is nog steeds grote fan van Club: “Toen heb ik geweend”

De Cock is nog steeds grote fan van Club Toen heb ik geweend

Olivier De Cock maakte van 1995 tot 2006 het mooie weer bij Club Brugge en is tegenwoordig werkzaam in een immobiliënkantoor in Damme. In de tussentijd is de gewezen rechtsachter zijn liefde voor Blauw-Zwart nog altijd niet verloren en geeft hij de Brugse microbe door aan zijn zoon.

“Ik volg Club absoluut nog”, vertelt De Cock aan FCB Support. “Het einde van vorig seizoen zal ik niet snel vergeten. Het moést gewoon gebeuren, maar we moesten daarvoor uiteindelijk wel nog eerst winnen van Anderlecht hé.”

“Eerst was er die geweldige verwelkoming van de spelersbus en daarna zat ik natuurlijk in de tribune tijdens de match. Pas bij de 3-0 besefte ik dat het eindelijk nog eens zover was. Toen wist ik dat het ging gebeuren en begon ik te wenen. Dat is Club Brugge, het Blauw-Zwarte gevoel dat naar boven kwam”, besluit De Cock, die vandaag 41 kaarsjes uitblaast. BlauwZwartFans wil Olivier bij deze dan ook van harte proficiat wensen!

09 november 2016 16:00 -

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.