Denswil baalt: “Veel te laat laten zien dat we kunnen voetballen”

stefano-denswil-club-brugge-leicester-city

02 november 2016 23:54 - Club Brugge kon op voetballend vlak zijn voet naast die van FC Porto zetten, maar dat toonde zich net iets efficiënter en won zo met 1-0. De ontgoocheling was dan ook groot bij Club, ook bij Stefano Denswil.

“We hebben veel te laat laten zien dat we kunnen voetballen”, zuchtte de Nederlandse verdediger voor de camera’s van Q2. “In de tweede helft hebben we getoond wat we kunnen. Als we dat in de eerste helft ook hadden gedaan, dan had deze wedstrijd er helemaal anders kunnen uitzien.”

Daar had de invalbeurt van Anthony Limbombe bij de rust veel mee te maken. “Hij is een speler die graag zijn mannetje opzoekt en dat heeft hij vandaag goed gedaan. Dan zie je dat er ook veel dreiging van hem uitgaat. We hebben vandaag weinig weggegeven, dan is het ook extra zuur dat we op een spelhervatting die goal tegen krijgen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.